Meer cadeaubonnen. Minder gedoe.

Cadeaubonnen vergroten je klantenkring en omzet, simpel zat. Dat maken wij makkelijk voor je. Benieuwd? Snappen we. Bekijk alle mogelijkheden in onze video demo. Wij zijn Gifty, aangenaam.

Bekijk demo Samples
14:37
De cadeaubonnen beantwoorden perfect de behoefte van Moeke’s gasten. Dat zien wij ook terug in de verkoop die aanzienlijk gegroeid is.
Stefanie Cornelissen | Moeke

Gegarandeerd
extra klanten

Met je eigen cadeaubon zet je de deur wagenwijd open voor nieuwe klanten. De bon wordt uitsluitend besteed bij jouw zaak en nergens anders. Voilà, gegarandeerd extra klanten, die vaak meer besteden dan het bedrag op de kaart. Zo makkelijk is het en wij helpen je daarbij.

Wij maken het je makkelijk

Handige tools voor digitale en fysieke cadeaubonnen. Verzending per post en e-mail of te koop in jouw zaak. Realtime inzicht, uitgebreide instellingen en lekker geautomatiseerd. Ideaal van één tot honderd vestigingen. Van restaurant tot beautysalon en van webshop tot kartbaan.

Koppel maar raak

Cadeaubonnen accepteren in je webshop, online reserveren of koppelen aan je kassa. Het kan allemaal met onze integraties. Liever zelf ontwikkelen? Leef je uit met onze API.

Of jouw klanten blij worden van Gifty?

“De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.”
jaen***@r**.nl
“Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.”
M Haren
“De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!”
b***ald@b**.com
Team Gifty

Start vandaag nog met de
verkoop van jouw cadeaubon

Meer weten over de mogelijkheden van Gifty of op zoek naar
een oplossing op maat? Wij staan voor je klaar.

Contact opnemen Plan een demo

Samples aanvragen