Cadeaubon bestelmodule

Jouw cadeaubonnen 24/7 verkopen via je website en social kanalen? Met de plug & play bestelmodule is dat zo gepiept, netjes in jouw huisstijl. Wij regelen het. Bestellingen, betalingen en verzending; laat het losss. Ook lekker: de verkochte cadeaubonnen betalen we altijd aan je uit. Zelfs als ze nog niet zijn besteed.

Bezoekers kunnen kiezen uit een fysieke of een digitale bon. Zo voldoen we altijd aan de juiste vraag.
Peter Oosterbroek | Planet Awesome

Per e-mail of brievenbus

Nog snel digitaal verstuurd of vlot geleverd per post? Jouw klant kiest zelf hoe de cadeaubon wordt bezorgd.

Jouw cadeaubon. Jouw uitstraling.

De cadeaubonnen, cadeauverpakking; we maken alles in jouw branding. Hulp nodig bij je design? Geen probleem, dan helpen we je graag.

Wij verkopen steeds vaker cadeaubonnen met een uur waterskiën of wakeboarden als cadeau.
Mariska Telkamp | Down Under

Tegoed of arrangement

Welke cadeaubonnen bied je aan? Een bedrag naar keuze of een compleet arrangement voor jouw zaak zoals een high-tea, schoonheidsbehandeling of een rondje karten? Bepaal zelf je instellingen in het dashboard.

Gefeliciteerd Topper!

Hieperdepiep, wollige woorden of dikke doei; een persoonlijke boodschap op je cadeaubon is extra leuk. Met maar liefst 300 karakters gaat de gever los in de bestelmodule. En dat drukken wij dan weer netjes op de cadeaubon.

Soepele betaling

Met een soepel betaalproces verkoop je meer cadeaubonnen; neem dat maar van ons aan. Jouw klanten laten we kiezen uit verschillende betaalmethoden zoals iDEAL, creditcard en Bancontact. Wel zo makkelijk.

De bestelmodule scheelt me een hoop gedoe. Heel makkelijk!
Marco Holm | Van Marco

Plug & Sell

Je eigen cadeaubonnen verkoop je op je eigen site, da’s logisch. Dat doe je door onze bestelmodule met een stukje code of plugin op je website te plaatsen. Dat klinkt simpel en dat is het ook. Kies voor een widget, zet je cadeaubon in het menu of plaats de bestelmodule op een pagina. Breekt het zweet je uit? Nergens voor nodig. Trek aan de bel, we helpen je graag.

Warm onthaal in de juiste taal

Ga je lekker, over de grens? Nice! Ook in het Engels, Duits of Frans bestellen jouw klanten makkelijk hun cadeaubonnen. Ons systeem herkent het land en zorgt voor een warm onthaal in de juiste taal. Cadeaubonnen versturen we per post naar maar liefst 11 landen.

Een super gebruiksvriendelijke bestelmodule en representatieve cheques. Wij zijn tevreden!
Chris Wijland | De Havixhorst

Voor elk apparaat

Een cadeaubon bestel je soepel en snel vanaf elk apparaat. Achter een laptop, tablet of desktop maar ook met een telefoon is het zo gepiept. In een paar klikken is het cadeautje besteld, betaald en verzonden.

Loes

Wil je meer-meer-meer weten?

Begrijpelijk want hij is cool he, onze bestelmodule? Laten we er samen niet over uitgepraat raken. Bel, mail of app ons voor een afspraak. Loes is je vrouw, zij kan jou ook bellen of je vast een video demo mailen.

Demo inplannen Contact opnemen

Samples aanvragen