Cadeaubon tools voor retail

Iedereen houdt van hippe kleding, verse bloemen, sportartikelen, handige keukenspullen en andere hebbedingen. Daarom zijn onze cadeaubon oplossingen zo’n succes. Het zijn blijmakers die je graag cadeau geeft én krijgt. Te koop bij jouw zaak en ook uitsluitend daar te besteden. Is dat geen interessante formule? Dachten wij ook. We gaan je er alles over vertellen.

Bekijk de video-demo

Onze giftcards zorgen dat klanten gericht naar ons komen en altijd met een aankoop de deur uitgaan.
Erik Ernest | Runners4Life

Extra klanten, gegarandeerd

Verzekerd van extra klanten, klinkt goed maar hoe dan? Heel simpel: de cadeaubon is alleen in te leveren bij jullie mooie zaak. En eenmaal daar, besteden ze vaak meer dan de waarde op hun cadeaubon. Logisch, jullie uitstraling en assortiment zorgen jullie daar wel voor. Tot de volgende keer!

Cadeaubonnen te koop aan de kassa

Je wil geen omzet missen dus natuurlijk zijn de cadeaubonnen ook in je winkel verkrijgbaar. Stijlvol gepresenteerd bij de kassa, verkoop je zeker 30% meer kaarten. De gewilde cadeautjes waardeer je zelf op met elk gewenst bedrag. Ook zo handig: de voorraad stel je in op automatische refill. Allemaal heel simpel via de Gifty app, het dashboard óf je kassa. En de baliedisplay, die krijg je van ons. Cadeautje!

Cadeaubonnen accepteren in je webshop

Cadeaubonnen verkopen in je zaak en laten besteden in je webshop? Natuurlijk! Of online verkochte cadeaubonnen aan de kassa accepteren? Ook dat kan met onze slimme omnichannel cadeaubon tools. Installeer onze WooCommerce of Magento Plugin of koppel je webshop eenvoudig met onze API. Zie zo.

Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.
M Haren

Eenvoudig cadeau te geven

Een cadeaubon krijgen van jouw zaak is natuurlijk te gek maar ‘m geven is ook leuk. En nog makkelijk ook want iedereen kan het, zelfs tante Toos uit Verweggistan. Met de bestelmodule op jullie site is het zo gepiept. En de gelukkige ontvanger? Die krijgt ‘m direct in zijn mailbox of feestelijk verpakt op de deurmat. Hoera!

Altijd geopend

De cadeaubon van jouw zaak is nu 24/7 te koop. Handig voor iedereen die druk, vergeetachtig of gewoon attent is. Want online ben je altijd open en dit heerlijke cadeau is snel besteld. Ook zo fijn: als ondernemer hoef je er niets aan te doen. Met onze bestelmodule gaat het he-le-maal vanzelf. Belletjes en mailtjes over cadeaubonnen mogen naar ons, nieuwe klanten naar jullie. Hoe klinkt dat?

Blij met administratief gemak!
Pascal van der Grijn | Tuincentrum Huiting

Vlekkeloze administratie

Weg met enge excel sheets, zelf aangemaakte codes en ander gedoe. Zeker met meerdere winkels wil je overzicht. Wij maken het je makkelijk door alle cadeaubonnen netjes te registreren. Zo heb je altijd een kloppende administratie en zie je realtime hoe je ervoor staat. Hoeveel cadeaubonnen zijn er verkocht en ingeleverd? Wat hebben ze opgebracht en hoeveel staat er nog open? Een fluitje van een cent.

Het hele pakket

Voor de retail maken we mooie cadeaubonnen en stevige feestelijke verpakkingen in de juiste huisstijl. Te koop in jouw winkel maar ook online. Het bestellen, betalen en verzenden regelen we soepel. Versturen gaat per post of e-mail en direct naar jouw klant. Laat het complete proces maar gewoon aan ons over. Scoor je punten bij je klanten.

Elk seizoen een mooie, nieuwe foto op de bon, echt een cadeautje!
Pascal van der Grijn | Tuincentrum Huiting

De looks

Toegegeven: wij houden ook van de buitenkant. Daarom drukken we de mooiste cadeaubonnen voor de leisure sector op kwalitatief zwaar papier met een zijdezachte coating. De fysieke kaart verpakken we in een stevige sleeve van FSC-papier. Maar ook onze digitale bon mag er zijn; die spat van het scherm en kan met trots worden gemaild naar de gelukkige ontvanger. Printen en persoonlijk geven kan ook. Het design van de cadeaubon maak je zelf in jullie eigen huisstijl. Hulp nodig? Onze designers helpen je graag. En gratis. Vinden we leuk. Ontvang voorbeelden

Activiteiten per medewerker

Het inzien van de financiën, het aanpassen van een ontwerp of het bestellen van nieuwe cadeaubonnen; niet iedereen heeft dezelfde rechten. Op het dashboard stel je de bevoegdheden eenvoudig in. Het transactieoverzicht toont realtime gegevens van verkochte en verzilverde cadeaubonnen per medewerker.

0%
Van alle cadeaubonnen wordt nooit ingeleverd. Wel uitbetaald.

Katssjingg

Gifty rekent geen variabele commissies maar een vast bedrag per verkochte kaart. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wat nou zo mooi is; we betalen elke verkochte cadeaubon aan je uit, óók als deze niet wordt ingeleverd. Pssst, wist je dat gemiddeld 23% van de kaarten nooit wordt verzilverd?

Belonen of compenseren

Wil je een klant belonen of ergens voor compenseren? Een digitale cadeaubon is een mooi en makkelijk gebaar. Vul het bedrag in en mail ‘m direct naar je klant. Wordt gewaardeerd.

Snelle respons en mijn verzoek werd direct ingewilligd zonder gedoe.
Sebastiaan

Klantenservice

Help, ik ben mijn cadeaubon kwijt - Is deze nog wel geldig? - Ik heb een vraag over de levering - Is mijn betaling goed gegaan? Vragen over cadeaubonnen kosten tijd en komen nooit gelegen. Onze klantenservice neemt dat graag van je over. Alle vragen van gasten mogen naar ons. Per mail, app, chat of telefoon; Gifty handelt het netjes af. Check.

Een fijne oplossing en overzichtelijke backoffice voor al onze winkels en webshop.
Bas de Wit | Non Stop Fashion

Meerdere winkels

Heb je meerdere winkels? Dat wil je graag netjes op een rijtje. In het dashboard zie je precies hoeveel bonnen er waar zijn verkocht en ingenomen. Lekker overzichtelijk.

Of jouw klanten blij worden van Gifty?

“De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.”
jaen***@r**.nl
“Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.”
M Haren
“De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!”
b***ald@b**.com
Loes

Wil je als retailer meer weten?

Wij vertellen je alles. Alles over onze cadeaubon oplossingen voor retailers. Bel, mail, chat of app met Loes. Zij snap het.

Bekijk video demo Ontvang voorbeelden

Samples aanvragen