Relaxte cadeaubon tools voor hotels

Slim, die cadeaubonnen voor een leuk uitje of weekendje weg. Nog altijd een gewild cadeau. Met een eigen cadeaubon zorg je voor nieuwe gasten, meer overnachtingen en dus extra omzet. En zeg nou zelf: een bezoek aan jullie hotel is toch echt een cadeautje? We maken het je makkelijk met onze slimme oplossingen. Meer weten?

Bekijk de video-demo

0%
Bezoekt een hotel voor de eerste keer door een cadeaubon.

Extra gasten, gegarandeerd

  • Verzekerd zijn van extra gasten; het klinkt fijn en het is simpel: cadeaubonnen bij jullie uitgegeven, kunnen alleen bij jullie worden ingeleverd.
  • Snelheid en gemak zijn essentieel, ook voor het kopen van jouw cadeaubon. Maak het dus makkelijk, dan verkoop je er meer.
  • Gasten komen minimaal met z’n tweeën en besteden vaak veel meer dan de bon zelf.

Cadeaubonnen in je hotel

Jullie cadeaubonnen zijn uiteraard ook verkrijgbaar in het hotel zelf. Stijlvol gepresenteerd op de hotelbalie, verkoop je zeker 30% meer cadeaubonnen. Gifty zit vol handige oplossingen die jouw front-office ontlasten. Zoals een automatische refill waarbij wij je voorraad bijtijds aanvullen. En de baliedisplay, die krijg je van ons cadeau.

Online reserveren

Wil je dat gasten jouw cadeaubon kunnen besteden bij het online boeken? Maak dan gebruik van onze plugins of koppel je reserveringsmodule eenvoudig aan onze API. De kaart kan ook worden verzilverd via de handige Gifty-app of het dashboard.

Altijd geopend

De cadeaubon van jouw restaurant is nu 24/7 te koop. Handig voor iedereen die druk, vergeetachtig of gewoon attent is. Want online ben je altijd open en dit heerlijke cadeau is snel besteld. Ook zo fijn: als ondernemer hoef je er niets aan te doen. Met onze bestelmodule gaat het he-le-maal vanzelf. Belletjes en mailtjes over cadeaubonnen mogen naar ons, nieuwe gasten naar jullie. Goed recept?

Gifty bespaart ons veel tijd en daarnaast zien de bonnen er goed uit.
Jill Stokermans | Huis Ter Duin

Vlekkeloze administratie

Weg met enge excel sheets, zelf aangemaakte codes en ander gedoe. Zeker met meerdere hotels wil je overzicht. Wij maken het je makkelijk door alle cadeaubonnen netjes te registreren. Zo heb je altijd een kloppende administratie en zie je realtime hoe je ervoor staat. Hoeveel cadeaubonnen zijn er verkocht en ingeleverd? Wat hebben ze opgebracht en hoeveel staat er nog open? Een fluitje van een cent.

Eenvoudig cadeau te geven

Een cadeaubon krijgen van jouw hotel is natuurlijk te gek maar ‘m geven is ook leuk. En nog makkelijk ook want iedereen kan het, zelfs tante Toos uit Verweggistan. Met de bestelmodule op jullie site is het zo gepiept. En de gelukkige ontvanger? Die krijgt ‘m direct in zijn mailbox of feestelijk verpakt op de deurmat. Hoera!

Het hele pakket

Voor jouw restaurant maken we mooie cadeaubonnen en stevige feestelijke verpakkingen in de juiste huisstijl. Prachtig te koop in jouw restaurant én online. Ook het bestellen, betalen en verzenden regelen we soepel. Versturen gaat per post of e-mail en direct naar jouw klant. Laat het complete proces maar gewoon aan ons over. Scoor je punten mee bij jullie gasten.

Geen gedoe meer met aanvragen, betalen en verzenden en makkelijk in te regelen op de site.
Yvonne Littooij | Stayokay

De looks

Toegegeven: wij houden ook van de buitenkant. Daarom drukken we de mooiste cadeaubonnen voor restaurants op kwalitatief zwaar papier met een zijdezachte coating. De fysieke kaart verpakken we in een stevige sleeve van FSC-papier. Maar ook onze digitale bon mag er zijn; die spat van het scherm en kan met trots worden gemaild naar de gelukkige ontvanger. Printen en persoonlijk geven kan ook. Het design van de cadeaubon maak je zelf in jullie eigen huisstijl. Hulp nodig? Onze designers helpen je graag. En gratis. Vinden we leuk. Ontvang voorbeelden

Bedrag of arrangement

Welke cadeaubonnen je aanbiedt bepaal je natuurlijk zelf. Een bedrag naar keuze? Of toch een compleet arrangement zoals een overnachting voor twee of een heerlijk diner? Alle instellingen beheer je eenvoudig in het dashboard.

0
Bepaal de rechten tot wel 500 medewerkers.

Activiteiten per medewerker

Het inzien van de financiën, het aanpassen van een ontwerp of het bestellen van nieuwe cadeaubonnen; niet iedereen heeft dezelfde rechten. In het dashboard stel je de bevoegdheden eenvoudig in. Het transactieoverzicht toont realtime gegevens van verkochte en verzilverde cadeaubonnen per medewerker.

Het is handig voor onze zaken dat ze zelf direct cadeaubonnen kunnen mailen naar gasten.
Natascha Heemskerk | 3WO

Belonen of compenseren

Is er een gast die je graag wil belonen of ergens netjes voor wil compenseren? Een digitale cadeaubon is een mooi en makkelijk gebaar. Vul het bedrag in en mail ‘m direct naar je gast. Wordt gewaardeerd!

0%
Van alle cadeaubonnen wordt nooit ingeleverd. Wel uitbetaald.

Katssingg

Gifty rekent geen variabele commissies maar een vast bedrag per verkochte kaart. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wat nou zo mooi is; we betalen elke verkochte cadeaubon aan je uit, óók als deze niet wordt ingeleverd. Pssst, wist je dat gemiddeld 23% van de kaarten nooit wordt verzilverd?

Verzending & betaling

We denken graag grenzeloos met je mee. Daarom verzenden we jouw cadeaubon -zoef- naar 11 andere landen, pas de problème. Ook in betaalwijzen zijn we soepel. iDEAL, creditcard of Bancontact; wij rekenen het goed.

Support is snel en vooral nog persoonlijk, altijd direct antwoord als ik een vraag heb.
Elvira Wilthagen | Eden Hotels

Klantenservice

Help, ik ben mijn cadeaubon kwijt - Is deze nog wel geldig? - Ik heb een vraag over de levering - Is mijn betaling goed gegaan? Vragen over cadeaubonnen kosten tijd en komen nooit gelegen. Onze klantenservice neemt dat graag van je over. Alle vragen van gasten mogen naar ons. Per mail, app, chat of telefoon; Gifty handelt het netjes af. Check.

Meerdere locaties

Is de cadeaubon van jouw hotel te besteden bij meerdere locaties? Of zowel in het hotel als in het restaurant? Dan wil je alles aan de achterkant strak geregeld hebben. In het dashboard zie je precies hoeveel bonnen er waar zijn verkocht en ingenomen.

Grote orders

Leuke zakelijke deal gesloten met een bedrijf, stichting of sportclub? Nice! Dan heb je in één keer veel fysieke cadeaubonnen nodig. Geen punt, gaan we regelen. We drukken de cadeaubonnen direct met geactiveerde waarde en verzenden ze aangetekend naar jouw klant.

Koppel maar raak

Cadeaubonnen accepteren in je webshop, online reserveren of koppelen aan je kassa. Het kan allemaal met onze integraties. Liever zelf ontwikkelen? Leef je uit met onze API.

Of jouw klanten blij worden van Gifty?

“De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.”
jaen***@r**.nl
“Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.”
M Haren
“De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!”
b***ald@b**.com
Loes

Meer weten over onze cadeaubon oplossingen voor hotels?

Loes heet je van harte welkom in haar mail, chat of app. Maar ook een telefoontje doet het uitstekend.

Bekijk video demo Ontvang voorbeelden

Samples aanvragen