Cadeaubon
per post

Met lege handen naar een feestje? Liever niet, maar een cadeau zoeken kost tijd. Gelukkig verkoop jij toffe cadeaubonnen op je site. Makkelijk geregeld met de bestelmodule van Gifty. Wij zorgen voor fraai gedrukte cadeaubonnen in jouw huisstijl. Feestelijk verpakt gaan ze direct op de post naar jouw klant. Laat dat maar aan ons over.

Samples aanvragen

Volledig ontzorgd

Wij verkopen, drukken, verpakken en versturen de cadeaubonnen van jouw zaak. Scheelt jullie een hoop werk en wij doen het graag. Samen maken we jouw klanten blij.

Lekker dat we zelf niet meer naar de brievenbus hoeven.
Elmer van Vught | Kabelwaterskibaan.nl

Vandaag nog verstuurd

Is een cadeaubon op werkdagen voor 15:30 uur besteld? Dan geven we gas, trekken een sprint en posten het cadeau diezelfde dag nog. Zo ligt het met een beetje geluk de volgende dag al op de deurmat. Wat een feest!

Zakelijke bestelling?

Heb je een bestelling voor een flink aantal fysieke cadeaubonnen? Nice! Geef het aantal bonnen, de bedragen en geadresseerden aan ons door. Dat kan heel simpel via het dashboard in ons systeem. Pakken wij het op en handelen het netjes voor je af. Check.

Superfijn dat de bonnen goed passen bij ons merk en onze fans er ook blij van worden.
Ron Simpson | The Avocado Show

Natuurlijk in stijl

Geen plastic pasjes of geprinte bonnetjes, jouw cadeaubonnen zijn échte cadeautjes. Op stevig FSC-papier drukken we de cadeaubonnen in jullie huisstijl op een kaart van A5 formaat. Dan heb je als gever écht wat in handen, neem dat maar van ons aan.

Ontvang voorbeelden

Professioneel gedrukt

Heldere kleuren, strakke letters en mooie beelden; het is geen toeval. Onze vakmensen werken met professionele drukpersen om jouw cadeaubonnen te maken. Niets meer aan doen.

0%
Laat de cadeaubon feestelijk
door ons inpakken 🎉

De verpakking telt

Het gaat natuurlijk om de binnenkant maar wij geven ook om de buitenkant. Een toffe cadeauverpakking maakt jullie cadeaubon helemaal af. Jouw klanten kunnen kiezen tussen een verpakking in jullie eigen huisstijl of een bepaald thema. Kijk dat cadeautje eens shinen!

Ontvang voorbeelden

Verzending naar het buitenland

Is Nederland te klein voor je? Snappen we! We versturen jouw cadeaubon net zo makkelijk per post naar maar liefst 11 landen. Van België tot Spanje en van Duitsland tot Zweden. Capisci?

Portokosten

De kosten voor een postverzending zijn vaak voor de consument. Dan is het voor jou als ondernemer geen extra kostenpost. Wil je het liever anders regelen? Dat kan. Je past het eenvoudig aan in het dashboard.

Loes

Nog niet uitgepraat?

Wil je meer weten, verder praten of jubelen over de cadeaubon per post? Dat kan met Loes. Mail, chat, app of bel haar. Vindt ze leuk.

Voorbeelden ontvangen Contact opnemen

Samples aanvragen