Schattige cadeaubon tools voor Baby spa’s

Slimme Baby Spa’s door heel Nederland gebruiken ze al; de cadeaubon oplossingen van Gifty. Daarmee wordt een bezoek aan jouw Baby Spa makkelijk cadeau gedaan. En dat is niet alleen lekker voor de kleintjes maar ook voor jou. Want het klantenbestand groeit als kool, let maar op. Wil je zien hoe het werkt?

Bekijk de video-demo

Het bespaart me veel tijd, alles gaat automatisch met een fijn systeem.
Gamze Caylan | Aqua Baby Spa

Bij uitstek een cadeau

Een populair cadeau bij babyshowers en kraambezoek: een bezoek aan de Baby Spa. Zorg voor een goed cadeaubon proces, en je klantenbestand groeit harder dan al je dobberende baby’s. Met onze cadeaubon oplossingen maken we het je makkelijk zodat jij je handen weer vrij hebt voor spartelende klantjes.

0%
van alle cadeaubonnen in Baby Spa’s wordt online besteld.

Meer dan 70% online

Baby’s en cadeaubonnen; een lekker setje. Onze aangesloten Baby Spa’s weten er alles van. Ruim 70% van hun cadeaubonnen verkopen ze online. Dankzij de online bestelmodule is dit cadeautje zo gekocht en gegeven, waar je ook woont en waar het wiegje ook staat. Het leukste kraamcadeau scoren is nu kinderspel.

Cadeaubonnen in jouw Baby Spa

Natuurlijk verkoop je je cadeaubon ook in jouw Baby Spa. Die leuke kaarten op de balie zijn inspirerend voor andere ouders. De cadeaubonnen waardeer je zelf op; kies voor elk gewenst bedrag of bied een heerlijk float arrangement. En de baliedisplay? Die krijg je van ons cadeau.

Altijd geopend

De cadeaubon van jouw Baby Spa is nu 24/7 te koop. Handig voor iedereen die druk, vergeetachtig of gewoon attent is. Want online ben je altijd open en dit heerlijke cadeau is snel besteld. Ook zo fijn: als ondernemer hoef je er niets aan te doen. Met onze bestelmodule gaat het he-le-maal vanzelf. Belletjes en mailtjes over cadeaubonnen mogen naar ons, nieuwe klanten naar jullie. Als dat niet ontspannen klinkt?

Vlekkeloze administratie

Weg met enge excel sheets, zelf aangemaakte codes en ander gedoe. Wij maken het je makkelijk door alle cadeaubonnen netjes te registreren. Zo heb je altijd een kloppende administratie en zie je realtime hoe je ervoor staat. Hoeveel cadeaubonnen zijn er verkocht en ingeleverd? Wat hebben ze opgebracht en hoeveel staat er nog open? Een fluitje van een cent.

De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.
jaen***@r**.nl

Eenvoudig cadeau te geven

Een cadeaubon krijgen van jouw restaurant is natuurlijk te gek maar ‘m geven is ook leuk. En nog makkelijk ook want iedereen kan het, zelfs tante Toos uit Verweggistan. Met de bestelmodule op jullie site is het zo gepiept. En de gelukkige ontvanger? Die krijgt ‘m direct in zijn mailbox of feestelijk verpakt op de deurmat. Hoera!

Het hele pakket

Voor Baby Spa’s maken we vrolijke cadeaubonnen en stevige feestelijke verpakkingen in de juiste huisstijl. Te koop in jouw Baby Spa maar ook online. Het bestellen, betalen en verzenden regelen we soepel. Versturen gaat per post of e-mail en direct naar jouw kleine klantje. Laat het complete proces maar gewoon aan ons over. Scoor je punten mee.

Voor online gebruiken we Gifty, in de zaak hebben we eigen bonnen. Dat werkt goed samen.
Lotte Appeldoorn | Baby Spa Zenn

De looks

Toegegeven: wij houden ook van de buitenkant. Daarom drukken we de mooiste cadeaubonnen voor baby spa's op kwalitatief zwaar papier met een zijdezachte coating. De fysieke kaart verpakken we in een stevige sleeve van FSC-papier. Maar ook onze digitale bon mag er zijn; die spat van het scherm en kan met trots worden gemaild naar de gelukkige ontvanger. Printen en persoonlijk geven kan ook. Het design van de cadeaubon maak je zelf in jullie eigen huisstijl. Hulp nodig? Onze designers helpen je graag. En gratis. Vinden we leuk. Ontvang voorbeelden

Bedrag of arrangement

Welke cadeaubonnen je aanbiedt bepaal je natuurlijk zelf. Een bedrag naar keuze? Of toch een compleet arrangement zoals een baby massage, float-sessie of float-combi. Alle instellingen beheer je eenvoudig in het dashboard.

Belonen of compenseren

Is er een gast die je graag wil belonen of ergens netjes voor wil compenseren? Een digitale cadeaubon is een mooi en makkelijk gebaar. Vul het bedrag in en mail ‘m direct naar je gast. Wordt gewaardeerd.

0%
Van alle cadeaubonnen wordt nooit ingeleverd. Wel uitbetaald.

Katssjingg

Gifty rekent geen variabele commissies maar een vast bedrag per verkochte kaart. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wat nou zo mooi is; we betalen elke verkochte cadeaubon aan je uit, óók als deze niet wordt ingeleverd. Pssst, wist je dat gemiddeld 23% van de kaarten nooit wordt verzilverd?

Voor vragen zijn jullie altijd meteen beschikbaar en ook erg behulpzaam. Ik ben fan van Gifty.
Gamze Caylan | Aqua Baby Spa

Klantenservice

Help, ik ben mijn cadeaubon kwijt - Is deze nog wel geldig? - Ik heb een vraag over de levering - Is mijn betaling goed gegaan? Vragen over cadeaubonnen kosten tijd en komen nooit gelegen. Onze klantenservice neemt dat graag van je over. Alle vragen van gasten mogen naar ons. Per mail, app, chat of telefoon; Gifty handelt het netjes af. Check.

Of jouw klanten blij worden van Gifty?

“De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.”
jaen***@r**.nl
“Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.”
M Haren
“De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!”
b***ald@b**.com
Loes

Hou je het nog droog?

Dan wil je vast meer weten over onze Baby Spa cadeaubon tools. Bel, mail, chat of app met Loes voor een gesprek op niveau. Of met een collega, kan ook.

Bekijk video demo Ontvang voorbeelden

Samples aanvragen