Cadeaubon tools voor Beauty & Wellness

Slim, die cadeaubonnen van jouw sauna, spa of wellness. Of van je heerlijke schoonheids- of massagesalon. Want laten we eerlijk zijn: dit zijn de cadeaus die iedereen graag krijgt en geeft. Onze cadeaubon tools nemen jou als ondernemer veel uit handen en dat is wel zo prettig; jij hebt ze nodig voor je mooie vak. Benieuwd hoe we dat relaxed inregelen?

Bekijk de video-demo

Gifty neemt ons veel werk uit handen en de online verkoop van cadeaubonnen is enorm gestegen!
Vera van der Heijden | Betuwsch Badhuys

Het hele pakket

Voor beauty- en wellness zaken maken we mooie cadeaubonnen en stevige feestelijke verpakkingen in de juiste huisstijl. Te koop bij jou in de zaak, maar ook online. Het bestellen, betalen en verzenden regelen we soepel. Versturen gaat per post of e-mail en direct naar jouw klant. Laat het complete proces maar gewoon aan ons over. Scoor je punten mee bij jullie klanten.

Cadeaubonnen in jouw wellness

Natuurlijk verkoop je de cadeaubonnen ook in je salon. Het zou zonde zijn die extra omzet te laten liggen. Jouw herboren klanten gunnen een ander precies dat gevoel. Met een stijlvolle presentatie op de balie, verkoop je zeker 30% meer cadeaubonnen. Je waardeert de kaarten zelf op met elk gewenst bedrag of een heerlijke behandeling. En de baliedisplay, die krijg je van ons cadeau.

Altijd geopend

Jouw cadeaubon is nu 24/7 te koop. Handig voor iedereen die druk, vergeetachtig of gewoon attent is. Want online ben je altijd open en dit heerlijke cadeau is snel besteld. Ook zo fijn: als ondernemer hoef je er niets aan te doen. Met onze bestelmodule gaat het he-le-maal vanzelf. Belletjes en mailtjes over cadeaubonnen mogen naar ons, nieuwe klanten naar jou. Is dat geen relaxed voorstel?

Vlekkeloze administratie

Weg met enge excel sheets, zelf aangemaakte codes en ander gedoe. Wij maken het je makkelijk door alle cadeaubonnen netjes te registreren. Zo heb je altijd een kloppende administratie en zie je realtime hoe je ervoor staat. Hoeveel cadeaubonnen zijn er verkocht en ingeleverd? Wat hebben ze opgebracht en hoeveel staat er nog open? Een fluitje van een cent.

De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.
jaen***@r**.nl

Eenvoudig cadeau te geven

Een cadeaubon krijgen van jouw hotel is natuurlijk te gek, maar ‘m geven is ook leuk. En nog makkelijk ook want iedereen kan het, zelfs tante Toos uit Verweggistan. Met de bestelmodule op jullie site is het zo gepiept. En de gelukkige ontvanger? Die krijgt ‘m direct in zijn mailbox of feestelijk verpakt op de deurmat. Hoera!

De looks

Toegegeven: wij houden ook van de buitenkant. Daarom drukken we de mooiste cadeaubonnen op kwalitatief zwaar papier met een zijdezachte coating. De fysieke kaart verpakken we in een stevige sleeve van FSC-papier. Maar ook onze digitale bon mag er zijn; die spat van het scherm en kan met trots worden gemaild naar de gelukkige ontvanger. Printen en persoonlijk geven kan ook. Het design van de cadeaubon maak je zelf in jullie eigen huisstijl. Hulp nodig? Onze designers helpen je graag. En gratis. Vinden we leuk. Ontvang voorbeelden

Bedrag of arrangement

Welke cadeaubonnen je aanbiedt, bepaal je natuurlijk zelf. Een bedrag naar keuze? Of toch een compleet arrangement zoals een schoonheidsbehandeling, massage of saunabezoek? Alle instellingen beheer je eenvoudig in het dashboard.

Geweldig blij met Gifty, ze ontzorgen ons, werkt razend snel voor de klant en zijn betrouwbaar.
Kay Balk | Dutch Ink

Activiteiten per medewerker

Het inzien van de financiën, het aanpassen van een ontwerp of het bestellen van nieuwe cadeaubonnen; niet iedereen heeft dezelfde rechten. Op het dashboard stel je de bevoegdheden eenvoudig in. Het transactieoverzicht toont realtime gegevens van verkochte en verzilverde cadeaubonnen per medewerker.

Belonen of compenseren

Is er een gast die je graag wil belonen of ergens netjes voor wil compenseren? Een digitale cadeaubon is een mooi en makkelijk gebaar. Vul het bedrag in en mail ‘m direct naar je gast. Wordt gewaardeerd.

0%
Van alle cadeaubonnen wordt nooit ingeleverd. Wel uitbetaald.

Katssjingg

Gifty rekent geen variabele commissies maar een vast bedrag per verkochte kaart. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wat nou zo mooi is; we betalen elke verkochte cadeaubon aan je uit, óók als deze niet wordt ingeleverd. Pssst, wist je dat gemiddeld 23% van de kaarten nooit wordt verzilverd?

Support is snel en vooral nog persoonlijk, altijd direct antwoord als ik een vraag heb.
Elvira Wilthagen | Eden Hotels

Klantenservice

Help, ik ben mijn cadeaubon kwijt - Is deze nog wel geldig? - Ik heb een vraag over de levering - Is mijn betaling goed gegaan? Vragen over cadeaubonnen kosten tijd en komen nooit gelegen. Onze klantenservice neemt dat graag van je over. Alle vragen van gasten mogen naar ons. Per mail, app, chat of telefoon; Gifty handelt het netjes af. Check.

Koppel maar raak

Cadeaubonnen accepteren in je webshop, online reserveren of koppelen aan je kassa. Het kan allemaal met onze integraties. Liever zelf ontwikkelen? Leef je uit met onze API.

Of jouw klanten blij worden van Gifty?

“De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.”
jaen***@r**.nl
“Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.”
M Haren
“De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!”
b***ald@b**.com
Sjon

Wil je meer weten over onze cadeaubon oplossingen voor Beauty & Wellness?

Bel, mail, chat of app dan met onze eigen beauty; Sjon. Relaxte gast.

Bekijk video demo Ontvang voorbeelden

Samples aanvragen