Slimme cadeaubon tools voor franchise

Natuurlijk, de cadeaubon van jouw franchiseformule is overal te koop én te besteden. Zowel online als instore want die omzet laat je niet liggen. Onze oplossingen maken het je makkelijk. En dat is prettig voor franchisegevers tot franchisenemers en voor boekhouders tot formulemanagers. Meer weten? Logisch. Laten we praten.

Contact

Een goed cadeaubon systeem voor meerdere vestigingen en aantrekkelijk voor onze gasten.
Wobbe van Zoelen | Anne & Max

Versterk je merk

Tevreden klanten jubelen over jouw zaak en dat is mooi. Als slimme ondernemer moedig je dat natuurlijk aan. Met een cadeaubon geef je ze iets in handen. Een tevreden klant geeft zijn eigen ervaring cadeau aan een ander. Zo groeit je klantenkring, je omzet en de zichtbaarheid van jouw formule. Dat doe je goed!

Te koop op alle locaties

Natuurlijk verkoop je cadeaubonnen op al jullie locaties. De kaarten zijn direct gekoppeld aan de juiste vestiging en eenvoudig op te waarderen met elk gewenst bedrag. Stel per vestiging in bij welk minimum je een automatische refill wil ontvangen en we zorgen dat je nooit meer misgrijpt.

Realtime inzicht per locatie

Is jouw cadeaubon te besteden bij meerdere locaties? Dan wil je alles aan de achterkant strak geregeld hebben. In het dashboard zie je precies per locatie hoeveel bonnen er zijn verkocht en ingenomen. Handig!

Makkelijk uitbetalen

Het geld van alle verkochte bonnen maken we naar jou over. En wil jij periodiek het verzilverde bedrag aan je franchisenemers uitbetalen? Dan maken we het je makkelijk: selecteer de gewenste periode, download het SEPA-bestand voor het inlezen in je bank en betaal iedereen uit. Met één druk op de knop, makkelijk hoor.

Specifieke wensen worden snel opgevolgd. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
Koen Voeten | De Pannenkoekenbakker

Specifieke wensen

Heb je specifieke ideeën of wensen over jullie cadeaubon? Zijn we dol op bij Gifty. Ook voor suggesties en verbeteringen staat we altijd open. Dus kom maar doorrr.

Altijd geopend

De cadeaubon van jouw formule is nu 24/7 te koop. Handig voor iedereen die druk, vergeetachtig of gewoon attent is. Want online ben je altijd open en dit heerlijke cadeau is snel besteld. Ook zo fijn: als ondernemer hoef je er niets aan te doen. Met onze bestelmodule gaat het he-le-maal vanzelf. Belletjes en mailtjes over cadeaubonnen mogen naar ons, nieuwe klanten naar jullie. Hoe klinkt dat?

Een prettige samenwerking en een fijne oplossing met een mooi eindresultaat!
Mireille Sanches | Vegan Junk Food Bar

Het hele pakket

Voor franchise ondernemingen maken we mooie cadeaubonnen en stevige feestelijke verpakkingen in de juiste huisstijl. Te koop in 1 van de vestigingen maar ook online. Het bestellen, betalen en verzenden regelen we soepel. Versturen gaat per post of e-mail en direct naar jouw klant. Laat het complete proces maar gewoon aan ons over. Scoor je punten mee bij je klanten.

De looks

Toegegeven: wij houden ook van de buitenkant. Daarom drukken we de mooiste cadeaubonnen voor de leisure sector op kwalitatief zwaar papier met een zijdezachte coating. De fysieke kaart verpakken we in een stevige sleeve van FSC-papier. Maar ook onze digitale bon mag er zijn; die spat van het scherm en kan met trots worden gemaild naar de gelukkige ontvanger. Printen en persoonlijk geven kan ook. Het design van de cadeaubon maak je zelf in jullie eigen huisstijl. Hulp nodig? Onze designers helpen je graag. En gratis. Vinden we leuk. Ontvang voorbeelden

Belonen of compenseren

Is er een gast die je graag wil belonen of ergens netjes voor wil compenseren? Een digitale cadeaubon is een mooi en makkelijk gebaar. Vul het bedrag in en mail ‘m direct naar je gast. Wordt gewaardeerd!

0%
Van alle cadeaubonnen wordt nooit ingeleverd. Wel uitbetaald.

Katssjingg

Gifty rekent geen variabele commissies maar een vast bedrag per verkochte kaart. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wat nou zo mooi is; we betalen elke verkochte cadeaubon aan je uit, óók als deze niet wordt ingeleverd. Pssst, wist je dat gemiddeld 23% van de kaarten nooit wordt verzilverd?

Verzending & betaling

We denken graag grenzeloos met je mee. Daarom verzenden we jouw cadeaubon -zoef- naar 11 andere landen, pas de problème. Ook in betaalwijzen zijn we soepel. iDEAL, creditcard of Bancontact; wij rekenen het goed.

Support is snel en vooral nog persoonlijk, altijd direct antwoord als ik een vraag heb.
Elvira Wilthagen | Eden Hotels

Klantenservice

Help, ik ben mijn cadeaubon kwijt - Is deze nog wel geldig? - Ik heb een vraag over de levering - Is mijn betaling goed gegaan? Vragen over cadeaubonnen kosten tijd en komen nooit gelegen. Onze klantenservice neemt dat graag van je over. Alle vragen van gasten mogen naar ons. Per mail, app, chat of telefoon; Gifty handelt het netjes af. Check.

Koppel maar raak

Cadeaubonnen accepteren in je webshop, online reserveren of koppelen aan je kassa. Het kan allemaal met onze integraties. Liever zelf ontwikkelen? Leef je uit met onze API.

Of jouw klanten blij worden van Gifty?

“De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.”
jaen***@r**.nl
“Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.”
M Haren
“De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!”
b***ald@b**.com
Loes

Meer weten over onze cadeaubon oplossingen voor franchise?

Laten wij daar nou graag meer over vertellen. Vooral Loes. Bel haar gerust. Maar mailen, chatten of appen mag natuurlijk ook.

Bekijk video demo Ontvang voorbeelden

Samples aanvragen