Snelle leisure cadeaubon tools

Karten, Jeu-de-boules, racen, speelparadijs, bowlen, gaming, skydiven; allemaal te gek maar nóg leuker als cadeautje. Daarom verkoop jij digitale en fysieke cadeaubonnen die behoorlijk populair zijn. Maar het kan slimmer, eenvoudiger en sneller. Wedden.

Bekijk de video-demo

Neemt ons veel werk uit handen en we hebben er geen omkijken naar!
Christien Meijers | Skydive Teuge

Extra bezoekers, gegarandeerd

Verzekerd van extra bezoekers. Hoe dan? Simpel: de cadeaubonnen die jullie verkopen, zijn ook alleen bij jullie in te leveren. Zorg dat kaarten makkelijk en snel verkrijgbaar zijn op je site en op de balie. De rest -zouden we haast beweren - gaat dan vanzelf. Maar we helpen je graag. Met onze slimme tools en gifting ervaring in leisure, doen we niets liever dan… in actie komen.

Cadeaubonnen te koop aan de kassa

Mis geen omzet en verkoop je cadeaubonnen ook aan de kassa. Laat ze pronken op je balie en verkoop 30% meer. Je stelt zelf in bij welk minimum aantal je een automatische refill wil dus misgrijpen is onmogelijk. Via de Gifty app, het dashboard óf je kassa waardeer je de cadeaubonnen op. Dat kan met elk gewenst bedrag maar ook met een tof arrangement zoals waterskiën, bowlen of karten.

Online reserveren met je cadeaukaart

Je kunt alle cadeaubonnen eenvoudig accepteren; of de klant ‘m nou kocht in de zaak of ontving per post of e-mail. Met onze overzichtelijke API of één van onze plugins, is de koppeling met jouw reserveringssysteem zo gepiept. Oh yeah!

Altijd geopend

Jouw cadeaubon is nu 24/7 te koop. Handig voor iedereen die druk, vergeetachtig of gewoon attent is. Want online ben je altijd open en dit heerlijke cadeau is snel besteld. Ook zo fijn: als ondernemer hoef je er niets aan te doen. Met onze bestelmodule gaat het he-le-maal vanzelf. Belletjes en mailtjes over cadeaubonnen mogen naar ons, nieuwe klanten naar jou. Is dat geen relaxed voorstel?

Een ontzettend fijn bedrijf en mooi systeem om je cadeaukaarten service te regelen!
Floris Boers | Racesquare

Vlekkeloze administratie

Weg met enge excel sheets, zelf aangemaakte codes en ander gedoe. Ook met meerdere vestigingen wil je overzicht. Wij maken het je makkelijk door alle cadeaubonnen netjes te registreren. Zo heb je altijd een kloppende administratie en zie je realtime hoe je ervoor staat. Hoeveel cadeaubonnen zijn er verkocht en ingeleverd? Wat hebben ze opgebracht en hoeveel staat er nog open? Een fluitje van een cent.

Eenvoudig cadeau te geven

Een cadeaubon krijgen is te gek maar ‘m geven ook. Voor jouw zaak is het nog makkelijk ook want iedereen kan het, zelfs tante Toos uit Verweggistan. Met de bestelmodule op jullie site is het zo gepiept. En de gelukkige ontvanger? Die krijgt ‘m direct in zijn mailbox of feestelijk verpakt op de deurmat. Hoera!

Strakke lay-out en snelle service vanuit Gifty.
Ludo Veldman | Electrocross

Het hele pakket

Voor leisure centres maken we mooie cadeaubonnen en stevige feestelijke verpakkingen in de juiste huisstijl. Te koop in jouw zaak maar ook online. Het bestellen, betalen en verzenden regelen we soepel. Versturen gaat per post of e-mail en direct naar jouw klant. Laat het complete proces maar gewoon aan ons over. Scoor je punten mee bij je klanten.

De looks

Toegegeven: wij houden ook van de buitenkant. Daarom drukken we de mooiste cadeaubonnen voor de leisure sector op kwalitatief zwaar papier met een zijdezachte coating. De fysieke kaart verpakken we in een stevige sleeve van FSC-papier. Maar ook onze digitale bon mag er zijn; die spat van het scherm en kan met trots worden gemaild naar de gelukkige ontvanger. Printen en persoonlijk geven kan ook. Het design van de cadeaubon maak je zelf in jullie eigen huisstijl. Hulp nodig? Onze designers helpen je graag. En gratis. Vinden we leuk. Ontvang voorbeelden

We maken veel gebruik van arrangementen, die worden het meest cadeau gegeven.
Mariska Telkamp | Down Under

Bedrag of arrangement

Welke cadeaubonnen je aanbiedt bepaal je natuurlijk zelf. Een bedrag naar keuze? Of toch een compleet arrangement zoals karten, een workshop of waterskiën? Alle instellingen beheer je eenvoudig in het dashboard.

0
Bepaal de rechten tot wel 500 medewerkers.

Activiteiten per medewerker

Het inzien van de financiën, het aanpassen van een ontwerp of het bestellen van nieuwe cadeaubonnen; niet iedereen heeft dezelfde rechten. Op het dashboard stel je de bevoegdheden eenvoudig in. Het transactieoverzicht toont realtime gegevens van verkochte en verzilverde cadeaubonnen per medewerker.

Belonen of compenseren

Is er een gast die je graag wil belonen of ergens netjes voor wil compenseren? Een digitale cadeaubon is een mooi en makkelijk gebaar. Vul het bedrag in en mail ‘m direct naar je gast. Wordt gewaardeerd.

0%
Van alle cadeaubonnen wordt nooit ingeleverd. Wel uitbetaald.

Katssjingg

Gifty rekent geen variabele commissies maar een vast bedrag per verkochte kaart. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wat nou zo mooi is; we betalen elke verkochte cadeaubon aan je uit, óók als deze niet wordt ingeleverd. Pssst, wist je dat gemiddeld 23% van de kaarten nooit wordt verzilverd?

Verzending & betaling

We denken graag grenzeloos met je mee. Daarom verzenden we jouw cadeaubon -zoef- naar 11 andere landen, pas de problème. Ook in betaalwijzen zijn we soepel. iDEAL, creditcard of Bancontact; wij rekenen het goed.

We zijn gewoon zeer tevreden over jullie diensten, simpel zat.
Fadile Ekiz | Street Jump Mierlo

Klantenservice

Help, ik ben mijn cadeaubon kwijt - Is deze nog wel geldig? - Ik heb een vraag over de levering - Is mijn betaling goed gegaan? Vragen over cadeaubonnen kosten tijd en komen nooit gelegen. Onze klantenservice neemt dat graag van je over. Alle vragen van gasten mogen naar ons. Per mail, app, chat of telefoon; Gifty handelt het netjes af. Check.

Meerdere locaties

Is de cadeaubon van jouw leisure centre te besteden bij meerdere locaties? Of zowel bij een activiteit als in het restaurant? Dat wil je goed inzichtelijk hebben. In het dashboard zie je precies hoeveel bonnen er waar zijn verkocht en ingenomen.

Grote orders

Leuke zakelijke deal gesloten met een bedrijf, stichting of sportclub? Nice! Dan heb je in één keer veel fysieke cadeaubonnen nodig. Geen punt, gaan we regelen. We drukken de cadeaubonnen direct met geactiveerde waarde en verzenden ze aangetekend naar jouw klant.

We zijn très content over de samenwerking met Gifty!
Denice Kingma | Mooie Boules

Omnichannel

Met fysieke cadeaubonnen kunnen klanten niet alleen in jullie zaak betalen. De kaart kan ook worden besteed in jullie webshop of tijdens het online reserveren. Of andersom: met jullie digitale cadeaubon kan een klant gewoon afrekenen in de zaak. Fijn hoor, die slimme Gifty tools.

Koppel maar raak

Cadeaubonnen accepteren in je webshop, online reserveren of koppelen aan je kassa. Het kan allemaal met onze integraties. Liever zelf ontwikkelen? Leef je uit met onze API.

Of jouw klanten blij worden van Gifty?

“De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.”
jaen***@r**.nl
“Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.”
M Haren
“De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!”
b***ald@b**.com
Sjon

Meer weten over onze leisure cadeaubon oplossingen voor jou?

Leuk! Bel Sjon, die bruist van de energie. Mailen mag trouwens ook. Of chatten, appen, postduif. Kijk maar.

Bekijk video demo Ontvang voorbeelden

Samples aanvragen